Essentie

Hoe dieper je bent verbonden met je essentie, hoe krachtiger je bent. Als mens, merk en team. Vanuit je essentie ben je uniek en authentiek. Daarom ben je sterk en onderscheidend. En kun je in alle omstandigheden blijven staan. Weet wie je bent.  

Essentie - drijfveer voor verandering

Je essentie zit in je merk en in jezelf. Om die naar boven te halen gaan we al onze vermogens inzetten. Ratio en verbeelding. Assessment en introspectie. 

Door het gebruik van al deze vermogens kunnen we meer instinctief weten. De toekomst zelf creëren. Beter gegrond te zijn. Om te weten wie we zijn en waar we naar toe willen en de vaardigheden in ons te hebben om daar te komen. Zelfbewust, zelfsturend, zelfstandig, moedig en autonoom.

 

Creatieve en intuïtieve vermogens

We beschikken niet alleen over onze ratio en analytisch vermogen maar ook over een eigen-wijsheid. We hebben veel talenten, inzicht en kennis waar we niet dagelijks bij kunnen. Daar gaan wij mee werken om meer evenwicht, inzicht en kracht naar voren te brengen. 

Door middel van diverse assessment, oefeningen en  andere manieren van werken gaan we meer balans brengen maar vooral ontdekken wie en wat we nog meer zijn en kunnen.  

Cultuur

Cultuur, ’the way we do things around here’, is cruciaal voor succes maar ook cruciaal voor failure. Cultuur moet je managen. En om goed te managen, moet je die meten. Wij werken met het Barrett Values Centre. Met meer dan 25 jaar ervaring in 0ver 90 landen is Barrett Values Centre de marktleider in cultuur onderzoek en ontwikkeling. 

Gedrag

Wil je als bedrijf succesvol zijn, dan wil je alle vaardigheden en intelligentie van je mensen in kunnen zetten.

Dat betekent (h)echt samenwerken. Input van iedereen en zo min mogelijk hiërarchie. Daar gedijen de meeste moderne en professionele mensen veel beter in.

Wij gebruiken een unieke aanpak voor zelfsturende teams ontwikkeld op basis van diepte psychologie en gedeelde waarden, normen en doelstellingen. Dat leidt tot: 

  • open overleg en conflict hantering
  • gezamelijke besluitvorming
  • community vorming
  • persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • ontsluiten van potentieel

Meer weten over je unieke en authentieke identiteit?

© 2022 Manifest Consulting

Translate